Ε?Τι είναι το SMS API και σε ποιούς απευθύνεται;
A.

Εάν είστε εταιρεία που κατασκευάζει προγράμματα ή είστε κάτοχος ιστοσελίδας και χρειάζεστε να εισάγετε στο πρόγραμμα ή τον ιστότοπο σας την δυνατότητα μαζικής αποστολής sms σε Ελληνικά και Κυπριακά δίκτυα, τότε έχουμε μια μοναδική λύση για εσάς. Μπορείτε να 'κατεβάσετε' τον οδηγό διασύνδεσης http api πατώντας εδώ και ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στον οδηγό να προσθέσετε μια ακόμη πανίσχυρη υπηρεσία στο πρόγραμμα σας.

Γιατί χρειάζομαι να προσθέσω την δυνατότητα μαζικής αποστολής sms και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να την εφαρμόσω;
Ο πιο σημαντικός λόγος για να προσθέσετε τα μαζικά sms στην εφαρμογή σας, είναι απλά γιατί όλες οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη αυτού του καταπληκτικού εργαλείου προώθησης, ώστε να βοηθηθούν με την αύξηση των πωλήσεων και την άνοδο στα κέρδη τους.

Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε προγράμματα πιστότητας πελατών και μέσα από τα SmS να διατηρήσετε μια άμεση επικοινωνία μαζί τους.

Γιατί να διαλέξω την greeksms ώς τον sms πάροχο μου?
Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι ο κυριότερος λόγος να διαλέξετε την greeksms ώς τον πάροχο σας. Επίσης είμαστε η μοναδική Ελληνική εταιρεία που υποστηρίζει εκτός από τους 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας και κάποιες υπηρεσίες τεχνολογικής αιχμής όπως:

  1. Δυναμικό πεδίο αποστολέα
  2. Μεγάλα sms έως 459 χαρακτήρες
  3. Αναφορές μηνυμάτων
  4. Η καλύτερη τιμή με εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Μην χάνετε χρόνο και ξεκινήστε με την εγγραφή σας στην smartsms και μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή των sms σας.

HTTP API DOCUMENTATION VERSION 1.1 οδηγός διασύνδεσης http api για sms