Μεταπωλητές

Αξίζει να χρησιμοποιήσω τα μαζικά SmS;
Εσύ Αποφασίζεις!

Γιατί τα «μαζικά μηνύματα SmS», με όλες τις πρωτοποριακές υπηρεσίες προσφέρονται σε πραγματικά «χαμηλή» τιμή;

Επειδή θεωρούμε απόλυτα δικαιολογημένη την επιφυλακτικότητα και την ανασφάλεια που ίσως αισθάνεστε, όταν πρόκειται να επενδύσετε σε κάποιο πρωτοποριακό προϊόν.

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να σας εξηγήσουμε τι σας προσφέρουμε.

Τι παίρνεις και γιατί η τιμή είναι «χαμηλή»;

Αυτό που παίρνεις είναι μια αποτελεσματική τεχνική προώθησης που μπορεί να μετατρέψει το επάγγελμά σου σε μηχανή παραγωγής πλούτου ... Η δημιουργία του συστήματος αυτού στηρίχθηκε σε πολυετή έρευνα και στοίχισε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Παίρνετε λοιπόν ένα δοκιμασμένο κι αποτελεσματικό σύστημα παραγωγής κέρδους μέσω του Διαδικτύου, χωρίς να πληρώσετε σε κόπο, χρήμα και χρόνο που απαιτεί η δημιουργία του.

Αξίζει τα "λεφτά" του;

Αυτό θα το κρίνετε εσείς, αν απαντήσετε πρώτα πόσο κοστίζει η «αγορά» ενός (1) μόνο δικού σας πελάτη.

Πόσο εισπράττεις από κάποιο πελάτη σου που προήλθε αποκλειστικά από τα μαζικά SmS;

Η  κρίσιμη ερώτηση: Αξίζει ο πελάτης σας 1.000 Ευρώ;

Η μακροχρόνια αξία ενός πελάτη φροντιστηρίου ξένων γλωσσών είναι 5.000 €.

Ένας πελάτης λογιστικού γραφείου, αξίζει μακροπρόθεσμα 30.000 ως και 200.000 €  αν είναι ανώνυμη εταιρία.

Κι ένας πελάτης πιτσαρίας, ξοδεύει περίπου 130 € το χρόνο, αν τρώει μόνο 20 πίτσες ετησίως. Αυτό σημαίνει τζίρο 39.000 €, αν τον κρατήσετε για 30 χρόνια. Από αυτά το καθαρό σας κέρδος θα είναι τουλάχιστον 12.500 €. Για ένα προϊόν μικρής σχετικά αξίας, όπως είναι οι πίτσες.

Αν λοιπόν το σύστημα προώθησης που σας δίνουμε μαζί με όλες τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, σας αποφέρει ένα μόνο πελάτη, τότε το κέρδος σας θα κυμανθεί από 1.000 € μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με τον κλάδο σας ... κι αυτό ... για ένα ΜΟΝΟ  πελάτη.

Υπολογιστε το κέρδος σας, αν τα μαζικά SmS, σας δώσουν 10, 100 ή 1.000 πελάτες.

Αν το άμεσο κέρδος σας είναι 1.000 € ..., για ένα μόνο πελάτη ..., δεν είναι μια αποδοτική υπηρεσία κατά τη γνώμη σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας;

Για ν' αρχίσετε κι εσείς να εισπράττετε τους πελάτες που αναλογούν από τα μαζικά SmS ξεκινήστε με το πρώτο βήμα πατώντας ΕΔΩ

 

Υ.Γ. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε στείλε μας την ερώτησή σας ΕΔΩ. και θα λάβετε την απάντησή σας σε 24 ώρες.